static-aside-menu-toggler

Πριν τρία χρόνια περίπου, ψάχνοντας να αξιοποιήσω σαν οικοπεδούχος το οικόπεδο μου, επί των οδών Βεργίνας και Ψελλού στην Πυλαία, γνώρισα μια ομάδα ανθρώπων, φίλων πιο πολύ θα έλεγα, που ασχολούνται με την ανέγερση οικοδομών. Πιο πολύ από ένστικτο τους εμπιστεύτηκα και δεν το μετάνιωσα. Σαν μία παρέα από την μία πλευρά εμείς ως οικοπεδούχοι και η εταιρεία ΧΩΡΟΣ από την άλλη, φθάσαμε στον χρόνο που συμφωνήσαμε στην αποπεράτωση ενός συγκροτήματος αποτελούμενο από δύο οικοδομές και περιβάλλοντα χώρο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέλαμε.

Σήμερα, μετά από τρία χρόνια, διαμένοντας πλέον στα σπίτια μας εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι, να βλεπόμαστε, να λύνουμε προβλήματα όποτε και εάν παρουσιάζονται. Θα έλεγα πως ήταν μία συνεργασία απόλυτα επικερδής και εποικοδομητική εκατέρωθεν. Αξίζει να το επιχειρήσει ο καθένας.

Βασίλης Σταθής,

οικοπεδούχος στο έργο στην οδό Βεργίνας 10 στην Πυλαία.

Οι κατοικίες της ΧΩΡΟΣ έχουν ένα μοναδικό προσόν: σε κάνουν να νιώθεις «σαν το σπίτι σου» ακόμα κι αν το σπίτι αυτό δεν το έχεις σχεδιάσει ή διαμορφώσει εσύ ο ίδιος. Ως ενοικιαστές ενός διαμερίσματος σε συγκρότημα της ΧΩΡΟΣ από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε την ορθολογική διαμόρφωση των χώρων, τα ποιοτικά υλικά, τις προσεγμένες λεπτομέρειες και την ανθρώπινη προσέγγιση των κατασκευαστών. Οι κατοικίες της ΧΩΡΟΣ συνδυάζουν αρμονικά την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την άψογη αισθητική. Κι είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας να περιτριγυρίζεσαι από κάτι τόσο όμορφο και καλόγουστο! Εάν κάποια στιγμή αναζητήσουμε το δικό μας σπίτι, σίγουρα θα ψάξουμε πρώτα στις κατοικίες της ΧΩΡΟΣ.

Κώστας Δημάκος - Έλενα Χουρμουζιάδη,

ενοικιαστές διαμερίσματος οικοπεδούχου στην οικοδομή στην οδό Βεργίνας 10, στην Πυλαία.

Η συνεργασία με την ΧΩΡΟΣ μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η άρτια οργάνωση τους και η δυνατότητα που μας δόθηκε να εκφράσουμε τις επιθυμίες ή και τις διαφωνίες μας, επέφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αξιοποίηση της έκτασης μας και η ανέγερση ασφαλών και κατασκευαστικά άψογων κατοικιών οδηγούν στην ανεπιφύλακτη πρόταση για συνεργασία με την εταιρεία.

Όλγα Μαλλίγκου,

οικοπεδούχος στο συγκρότημα “Αλμαγέστη” στην Πυλαία.

Καταπληκτική συνεργασία με τον κατασκευαστή. Γνώστες των εργασιών. Η οικοδομή έγινε με άριστη συνεργασία κατά την κατασκευή και από τα δύο μέρη. Κρατήθηκαν όλοι οι όροι της συγγραφής υποχρεώσεων και ακόμη περισσότερα. Ουδέν παράπονο.

Γιώργος Παπαδόπουλος,

οικοπεδούχος στο έργο στην οδό Καλλίδου 112 & Κομνηνών στην Καλαμαριά.

H αγορά ενός σπιτιού για ένα νέο ζευγάρι είναι όνειρο ζωής! Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα για εμάς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη συνέπεια στην εργατικότητα και στη σωστή οργάνωση της εταιρείας.

Εμείς απλά τους εμπιστευτήκαμε και αυτοί στάθηκαν αντάξιοι της εμπιστοσύνης μας!!!

Τώρα πια μπορούμε να… Χαρούμε, Ωριμάσουμε, Ρεμβάσουμε, Ονειρευτούμε, Συγκινηθούμε…

Ελένη Δούκα,

αγοράστρια διαμερίσματος στο συγκρότημα “Αλμαγέστη” στην Πυλαία.


Διεύθυνση:
Βεργίνας 12, 555 35,

Πυλαία Θεσσαλονίκη

Τηλεφωνικό Κέντρο:
2310 334 061-2

Fax:
2310 334 060

E-mail:
info@horos.com.gr