static-aside-menu-toggler

ΑΝΤΙ-ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ AIΣΘΗΤΙΚΗ

Στα έργα της “Χώρος” η αρχιτεκτονική πρόταση είναι σαφής και ιδιαίτερη επειδή αποφεύγει την εύκολη διακόσμηση. Οι αυστηρές γραμμές στηρίζουν άνετα τους μεγάλους όγκους, τα κυρίαρχα υλικά και τα χρώματα σε κάθε κτίριο περιορίζονται στο ελάχιστο, η απλότητα γίνεται επιβλητική!

Η λιτή εικόνα των κτιρίων είναι πειστική γιατί οι λεπτομέρειες τους αποκαλύπτουν ποιότητα και φροντίδα. Για παράδειγμα, η "Χώρος" συνηθίζει τις εκτεταμένες επενδύσεις των επιφανειών αλλά εννοεί να εφαρμόζει άψογα τα πιο εκλεκτά υλικά, χωρίς "εκπτώσεις" σε κόστος και σε χρόνο.

Η προσωπικότητα του κτιρίου της Χώρος ολοκληρώνεται με τη μελέτη των εξωτερικών χώρων – από τις φυτεύσεις και τα έργα τέχνης στους κήπους μέχρι τις εφαρμογές στις εισόδους, οι επεμβάσεις υποδέχονται με γούστο τους ανθρώπους που το κατοικούν ή το επισκέπτονται.




Hi-END CHOROS

Οργάνωση του έργου με λογισμικό της Χώρος.

Η οικονομική υπηρεσία της Χώρος χρησιμοποιεί λογισμικό που ανέπτυξε για την παρακολούθηση έργου, τον έλεγχο των διαδικασιών προμηθειών και παραγγελιών, τις προκοστολογήσεις, τις προμετρήσεις ποσοτήτων του έργου σε κάθε στάδιο, με στόχο τη διασφάλιση ποιότητας από την προμελέτη και την έκδοση των αδειών μέχρι την έγκαιρη και σύμφωνη με τις προδιαγραφές παράδοση του έργου.

Θεμέλιο της οικονομικής διαχείρισης της Χώρος είναι η ακρίβεια και η αξιοπιστία των προϋπολογισμών των έργων. Για αυτό οι επενδύσεις των αγοραστών της γίνονται αντικείμενο προσεκτικής μελέτης και συναποφασίζονται με στόχο την διατηρησιμότητα της αξίας που αποκτούν και τις προοπτικές απόδοσης σε περίπτωση μεταπώλησης ή εκμετάλλευσης.




Διάγραμμα Ποιότητας Έργου

21,20% Φέρων οργανισμός
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ, ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

19,00% Βασικές Εγκαταστάσεις
ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

28,70% Ποιοτικές διαφορές
ΒΑΦΕΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΔΑΠΕΔΑ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΣΤΕΓΕΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΜΠΑΝΙΑ-WC, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΙΝΟΧ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ, ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

31,10% Αξίες “Χώρος”
ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ, KΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΨΕΩΝ, ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΥΛΩΤΗΣ & ΕΙΣΟΔΟΥ


Διεύθυνση:
Βεργίνας 12, 555 35,

Πυλαία Θεσσαλονίκη

Τηλεφωνικό Κέντρο:
2310 334 061-2

Fax:
2310 334 060

E-mail:
info@horos.com.gr